De spits is eraf voor onze ervaren liga-boys. De bekerwedstrijd tegen hun meest besproken tegenstander wonnen ze met overtuigende 4-9 cijfers. Erwin zette als eerste de netten bol. Nadien kon Giancarlo zich uitleven met meerdere doelpunten: eentje alla Berrier/Panenka en later nog en beauty vanop eigen helft. Ook Tim pikte zijn goal mee. Youngster Alexandro luisterde perfect naar patron Orhan en keeper Filip.... die zag dat het goed was!

Of Sven het van te voren zag aankomen en daarom niet kwam opdagen, weten we niet zeker. Maar zijn afwezighedi was toch een opvallend feit.

Supporters "De Lange" en Fabio hebben hun ploeg naar de overwinning geschreeuwd; De ene van in de Helix en de andere vanuit de Schietkuil. Gelukkig waren ze tegen de tweede helft wel beide op de juiste locatie en kon er na de wedstrijd gezamelijk een pint gepakt worden.