ZVK Gelko Eisden-dorp begon gehavend aan zijn avontuur in de Elite afdeling.

Ondanks de afwezigen - Jeffrey Geurts,Egon Claessen en Ali Yassin - begonnen ze aan een heel goede eerste helft tegen titel kandidaat Futsal Antwerpen.

Eisden dorp stond verdedigend goed en kwam een aantal keren zeer gevaarlijk uit de hoek. Jeroen Opdenakker opende de score met een zeer mooi doelpunt: 0-1. FTA drukte maar was niet echt gevaarlijk. Helaas kwamen ze zeer onsportief gelijk. Lens Annab ging op eigen helft zijn man voorbij maar scheurde helaas zijn Achillespees af. Antwerpen pakte de bal en de 1-1 stond genoteerd.

Hierna werd de druk op t doel van Bram Meijers groter maar Eisden Dorp bleef gevaarlijk op de counter. Voor rust kwam Antwerpen op een 2-1 en 3-1 voorsprong.

Na rust kwam ZvK Gelko Eisden Dorp nog terug tot 3-2 door een afstandsschot van Nicky Ciarlo. De druk op de goal van Eisden Dorp werd nogmaals opgevoerd en Antwerpen liep in 10 min uit naar 9-2. Nicky scoorde nog de 9-3 maar Antwerpen maakte er nog 11-3 van. We kunnen zeker terug kijken op een goede eerste helft. Helaas raakte Lens zwaar geblesseerd.