Dat we super fier zijn op onze jeugdwerking en zijn jeugd, mag duidelijk zijn. Onderstaand even een overzichtje hoe één en ander ervoor staat. Dit weekend ook tal van topwedstrijden in de aanbieding...

  • Onze U11 ploeg: met maar liefst 6 spelertjes nog U10 staan, onder leiding van Tibo Beckers, nog steeds ongeslagen in de competitie. Ze wisten al 3 maal de teams van Panna Tongeren te verslaan. In zeer spannende wedstrijden waren ze telkens meester van de oudere U11 spelers . Afgelopen weekend werd Real Noorderwijk nog met 10-3 verslagen en genoten ze nog na in ’t Marktzicht van de heerlijke Pizza. Zij genieten nu van een weekendje rust .
  • Onze U12 ploeg onder leiding Van Bjorn en Peter zijn nog steeds op zoek naar die 1ste overwinning, misschien ook mede door het verplicht afhaken van 2 STVV spelertjes. Maar dankzij U11 hulp blijven ze toch vol overgave strijden met 3 nipte nederlagen en een gelijkspel tegen Zvk Meeuwen komt de 1ste  overwinning er zeker en vast nog wel . Ook zij genieten van een weekendje rust .
  • De U13 onder leiding van Sven staat gedeeld 2de met een 10 op 15. Afgelopen  weekend werd de derby tegen La Baracca Maasmechelen (o.l.v. onze vriend Orhan Avci) nog gewonnen met 3-8. Laat dit de voorbode zijn voor onze 1ste ploeg die volgende week vrijdag 17/11 (21 uur Helix)  de Beker van België  tegen La Baracca zal spelen. Zij spelen dit weekend thuis in de Schietskuil om 17 uur tegen rode lantaarn Terkoest Alken .  
  • De U14 onder leiding van Jurgen staan gedeeld 2de met een 9 op 15 , Zij spelen dit weekend thuis om 18 uur in de Schietskuil tegen de leider Rsc Koersel (12 op 12) en kunnen dus de titelstrijd terug open gooien .
  • De U15 onder leiding van Dirk die ondanks een blessure golf, maar mede dankzij de hulp van U14 spelers toch  op een mooie 2de plaats staan met een 13 op 15. Zij spelen dit weekend  de topper en derby tegen de Griekse leiders Zvk Ellas Maasmechelen (15 op 15 ) in de Helix om 17 uur .
  • De U16 onder leiding van vakmeester Guy hebben nog geen punt verloren in de U17 reeks, zij staan samen met Celtic Houthalen’94 aan de leiding met 12 op 12 .En laat  net deze 2 ploegen dit weekend tegen elkaar spelen in Houthalen om 19 uur.
  • De U17 onder leiding van Davy  staan in de andere reeks na het eerste puntenverlies met een gelijkspel tegen Gelko Hasselt 2de (10 op 12) . Zij krijgen zondag echter de kans om meteen orde op zaken te stellen en spelen thuis in de Schietskuil om 19uur tegen de leider Pibo Hoeselt (12 op 12)  .   

Dus supporters, allen op post!U11 pizza