De resultaten van vrijdag spraken al boekdelen, maar met de resultaten van onze jeugd erbij, mogen we afgelopen week tot de meest succesvolle week in de geschiedenis van ZVK Eisden-dorp noemen. Niet dat resultaat voor elk team het belangrijkste aspect is - zeker in de jeugdwerking hanteren we andere normen - maar het is evenzeer het vermelden waard. Zonder een schitterende werking op ALLE niveaus, zou dit niet haalbar geweest zijn.

Van de 11 teams die voor het seizoen 2017-2018 aantreden, hebben er afgelopen week, 9 een wedstrijd mogen spelen. Enkel onze allerkleinsten; de U11 en U12 hadden geen wedstrijd.

Van de 9 ploegen wisten er 8 hun wedstrijd ook nog winnend af te sluiten, ongezien in het 22 jarig bestaan van onze club.  En nogmaals, zoals in de aanhef aangegeven is winnen zeker niet prioritair bij onze jeugdopleiding maar wel “leuk” zeker als het dan ook nog in de onderlinge duels met de andere kopploegen is.  Na deze mooie resultaten staan onze beide ploegen van U17 én de U15 aan de leiding in hun reeks na overwinningen tegen hun rechtstreekse concurrenten. Dat werd zondag gevierd met lekkere frietjes van bij frituur Natalie uit Vucht!

Bij onze beloften ploeg speelden in de laatste wedstrijd 5 spelers van 18 jaar of jonger en bij onze ploeg in eerste provinciale kon coach Sven beroep doen op 2 spelers van de U17.