Vandaag is het de beurt aan Lens Annab om zich kort voor te stellen aan ons publiek.

Lens, 29 jaar en zal in september voor het 3° seizoen bij onze club starten. Zijn debuut maakt hij 10 jaar geleden in 2° nationale toen hij als jonge kerel een heel succesvol jaar beleefde. Dit zowel bij onze club als bij het toenmalige Eisden Sport. Hij werd dan ook opgemerkt door talentscouts, versierde een toptransfer naar Westerlo en moest hiervoor het zaalvoetbal “tijdelijk” vaarwel zeggen. Na heel wat mooie jaren in het veldvoetbal konden we Lens vorig seizoen opnieuw strikken en wilde hij graag zijn kwaliteiten tonen in het futsal. Helaas, voor hem en voor ons, was dit echter maar van zeer korte duur want na nauwelijks 10 speelminuten in de eerste competitiewedstrijd bij Futsal Antwerpen scheurde zijn achillespees af en begon een zware revalidatie. Om helemaal correct te zijn geven we nog even mee dat Lens ook nog een jaartje bij Fenerbace Beringen speelde.

Als we polsen naar de reden waarom hij voor zvk Gelko Eisden Dorp koos dan is dit ook duidelijk …. “Wij” zijn van de wijk … en met “Wij” bedoelt hij dan Frank/Filip en … Lens. Want inderdaad is Lens de enige speler die geboren en getogen is in Eisden Dorp. Eisden Dorp is voor hem Familie/Vrienden. Dit typeert Lens dan ook.

Als sterkste kwaliteiten mogen we stellen dat hij over uitzonderlijke techniek beschikt, een goede traptechniek en sterk loopvermogen. Neem daarbij nog eens zijn uitstraling en leiderschap en dat maakt een mooie mix. Hopelijk mogen we na de revalidatie, die nog niet helemaal afgerond is, hiervan profiteren.

Zijn persoonlijk ambitie is dan ook duidelijk : blessurevrij blijven en terug in orde geraken om op niveau te kunnen spelen. Hij streeft ernaar om met onze club verder te groeien en het komende seizoen toch enkele keren voor verrassingen te zorgen.

Naast het voetbal houdt Lens ook nog van lezen en film kijken. Als je hem kort moet omschrijven dan zijn ambitieus, pragmatisch met een duidelijk doel voor ogen en leergierig zeker de juiste trefwoorden. Personen waar hij enorm veel respect voor heeft, zijn Kouyaté en Boussoufa. 2 spelers die ondanks hun successen heel bescheiden en “normaal” bleven en dit zowel op het terrein als bij het sportgebeuren.

Als we naar zijn mooiste sportief moment polsen dan is het heel snel duidelijk : De bekerfinale in het uitverkochte Koning Boudewijnstadion “WESTERLO-STANDARD LUIK”. De “geflipte” ploeg (om zijn woorden te gebruiken) van de Standard bestond toen uit Steven Dufour, Marouane Fellani, Axel Witsel, M’Bokani, Jovanovic, Bolat, Sar ….. …. .

We eindigen deze korte interviews altijd met een persoonlijke quote :

“Succes is mijn wraak” en “Wie goed doet, goed ontmoet”

 

Lens Annab