Afdrukken
Hits: 1759

De volgende topper voorstellen is eigenlijk super eenvoudig. Jong, talentvol ambiteus en boven alles een top-kerel “Mitch Reijntjens”. Afgelopen seizoen is voor hem een ramp jaar geweest op sportief vlak. Na nauwelijks één wedstrijd gespeeld op het hoogste niveau sloeg het noodlot toe en een zware blessure aan de knie hield hem bijna een jaar lang aan de kant. We stellen Mitch dan ook graag enkele vragen :

Mitch, nog steeds “maar” 23 jaar en toch al aan zijn 4° seizoen begonnen bij ZVK Eisden Dorp. Voorheen was hij 5 seizoenen actief bij FS Geleen en 1 jaar bij FC Eindhoven. Zijn favoriete positie is op de rechterflank maar ook aan de linker kant komen zijn kwaliteiten zeer goed tot hun recht. Als we polsen naar zijn sterkste kwaliteiten maakt hij een grapje “gekwetst raken” maar zeker zijn snelle omschakeling en scorend vermogen zijn kenmerkend. Hopelijk kan hij ons laten genieten in 1° klasse van al dit moois.

Zijn persoonlijke ambitie is om fit aan het seizoen te beginnen en als groep zou hij zelfs richting Play offs willen mikken.

3 woorden die hem het best omschrijven : open, sociaal en hard werkend …. En met de vorige uitspraak in ’t achterhoofd ook wel ambitieus.

De persoon waar hij heel veel respect voor heeft op sportief vlak is Ibrahimovic. Een toptalent die “schijt heeft aan de wereld”, doet waar hij zin in heeft en alles bereikt heeft en nog steeds fantastische dingen laat zien.

Het mooiste sportieve moment in zijn nog jonge voetbalcarriere was de kampioenstitel in 2° nationale met als uitschieter de wedstrijd tegen Wellen waarna het feestje losbarste. Een onvergetelijk moment (en ik denk voor vele onder ons J )

We sluiten altijd af met een persoonlijke quote en deze van Mitch is, net als de rest van dit interview, heel typerend : “Leef je eigen leven”

Mitch