Vandaag een iets gewijzigd parcour en een “dubbel” interview waarbij we 2 nieuwe spelers aan jullie voorstellen. Al snel zullen jullie begrijpen waarom ik hiervoor gekozen heb.

Onze beide nieuwe gezichten, Michéle Meerburg (links) en Amin Elalji (rechts) zijn beide in 1993 geboren, hebben de Nederlandse nationaliteit, komen over van ZVV Amicitia én lijken,ook buiten het voetbal wereldje, vrienden voor het leven. Als we jullie ook nog vertellen dat ze het sterkst zijn (voetballend) in het aanvallende compartiment en zij komende seizoen ons spitsenduo zullen vormen, begrijpen jullie waarom ik deze kleppers samen wil voorstellen.

De veldvoetbalcarriere van Michéle kende zijn hoogtepunt toen hij als 18-jarig toptalent contractspeler werd van RKC Waalwijk. Meerdere jaren speelde hij in de hoge klassen van het Nederlandse voetbal. Na een transfer naar Visé die niet aan zijn verwachtingen voldeed maakte hij de overstap naar het futsal en speelt hij al meerdere jaren op het hoogste niveau in Nederland o.a. bij Amicitia, Keelkampers en Tumudo.

Spitsbroer Amin speelde bij SGB, RKSV en Minor voordat hij samen met Michéle naar Amicitia trok. Het laatste jaar scoorden ze samen meer dan 30 doelpunten, laat ons zo besluiten : “eerlijk verdeeld”.

Tijdens het interview is ook al snel duidelijk dat beide heren zeker over de nodige humor beschikken en elkaar graag een loer draaien. Naast sportieve ambitie streven zij in het zaalvoetbalwereldje ook gezelligheid én betrouwbaarheid na.

Waarin verschillen deze beide heren dan : Daar waar Michéle balvastheid en een zeer goed inzicht heeft, zijn bij Amin snelheid en een verrassende actie de pluspunten. Zoals eerder al aangegeven hebben beide dan weer een “neus” om doelpunten te scoren. Hopelijk lukt dit ook in onze belgische competitie die toch wel “fysieker” genoemd mag worden.

Als we naar de hoogtepunten in hun voetbalcarierre polsen is dit voor Michéle duidelijk de periode als “profvoetballer” en de topschutterstitel bij EVV Echt. Na wat twijfel was voor Amin duidelijk dat zijn hoogtepunt …. Er nog staat aan te komen en liefst dit seizoen bij ZVK Eisden Dorp!

De beide heren kijken uit naar een spannend seizoen bij onze club en hun eerste “ervaringen” zijn zeker positief. Onder het moto “leef en laat leven” gaan we hopelijk een leuk en doelpuntenrijk seizoen met deze heren tegemoet.

Michéle en Amin