Afgelopen zondag, 09/12/2018, speelden onze dames voor de beker van Limburg tegen Zvk Celtic Houthalen'94. Coach Erwin kon niet aanwezig zijn en ook kapiteitn Carla Thijs vertoefde in het buitenland. Maar in een club als de onze staat iedereen voor iedereen klaar en Sven coninx (coach van onze U21 en jeugd coördinator) nam de rol van interim coach op zich. Hij zou proberen de dames te begeleiden in hun plaatsing voor de volgende ronde.

9 dames stonden startensklaar en samen met de interim coach bespraken ze de verwachtingen (een degelijke organisatie, werken voor elkaar, ruimtes klein maken bij balverlies, ...) wie waar speelde en met wie er gewisseld diende te worden. Met andere woorden, ze waren er klaar voor toen het startsein werd gegeven.

Met Stephanie in de goal, Sonja en Aline als verdedigers, Heidi, Natacha, Carly en Lien op de flanken en Michelle en Inge iin de spits begonnen ze vol goede moed aan de wedsrtijd. Er werd niks weg gegeven en halfweg de eerste helft wist Michelle de score te openen na het mistasten van de - tot dan toe prima spelende - doelverdedigster van Celtic Houthalen '94. Stephanie wist met enkle mooie reddingen de 0 op het scorebord te houden en ruststand 1 - 0 was een feit! 

Bij aanvang van de 2de helft stond de organisatie nog steeds op punt en een snelle uitbraak werd door Natascha mooi afgerond . Er werden meer risico’s door de bezoekers genomen, waardoor ook Inge haar goaltje kon meepikken. Even leek het nog spannend te worden na de aansluitingstreffer van Celtic . Maar Michelle nam alle twijfels weg door de 4-1 tegen de netten te knallen .

De toegekomen voorzitter Frank zag dat het goed was.

Een mooie overwinning die al dansend J gevierd werd op het plein. Op naar de volgende ronde.

foto damesploeg 20181209