Wie Ludo Heymans nog niet kent … is ofwel vrij nieuw in onze club of komt van een andere planeet.

Ludo is 54 jaar en was één van de stichtende leden van ZVK Eisden Dorp. Samen met Frank onze voorzitter, Noël onze secretaris en Adéle onze schatbewaarder is hij persoonlijk verantwoordelijk voor het oprichten van “onze” club. Ludo al een eerste dikke merci hiervoor!

Ludo is meer dan 20 jaar scheidsrechter geweest en zodoende ook aangesloten bij ons. Hij is ook gedurende deze hele periode nauw betrokken geweest en bij heel wat sportieve en extra sportieve activiteiten aanwezig geweest. Enkele jaren geleden heeft hij zijn scheidsrechterstaak aan de kant geschoven voor een belangrijke taak bij Patro Eisden waar hij de schakel was tussen coach-spelers-bestuur. Meerdere jaren was hij de plichtsbewuste rechterhand van meerdere coaches en heeft hij enrome ervaring opgebouwd in de relatie spelers-bestuur.

Nu Patro Eisden helaas voor het voetbal geen toekomstperspectieve meer biedt voor “onze” Ludo, keert hij zeer graag terug naar de “oude stal” en wil hij hier bij ons zijn ervaring en kennis graag gebruiken in eenzelfde functie als bij Patro Eisden.

Als we polsen naar zijn kwaliteiten komen heel snel optimisme, stressbestendig en een zee goed organisatorisch vermogen naar boven …. En laat dit nu kwaliteiten zijn waar wij als club nooit genoeg van kunnen hebben. Ludo zal zeer snel zijn plaats binnen de club vinden en verdienen.

Als persoonlijke ambitie vernemen we, na wat aandringen, "Me amuseren bij elke opdracht en nieuwe uitdaging en zeker géén voorzitter worden." Hobby’s als joggen, een lekker Chouffke drinken en gezelligheid opzoeken met de familie typeren hem dan ook perfect.

Zijn mooiste sportief moment beleefde hij als actieve scheidsrechter toen hij de finale van de Beker van Limburg mocht fluiten en Gelko Hasselt deze won.

Ludo’s levenmotto is : Profiteer van elk moment en geniet ervan, hoe klein ook!

Ludo Heymans